Lovska družina Čaven ima nad vasjo Gojače svoj lovski dom. Uporabljamo ga za društvene dejavnosti in ostale namene za katere je zgrajen. Za naše člane imamo v spodnjih prostorih manjši pogostitveni prostor. 

V zgornjih prostorih imamo velik družabni prostor z 80 sedeži, kuhinjo in moderne sanitarije. Na razpolago imamo vso gostinsko opremo, potrebno za večje skupine.  Primeren je za organizacijo raznih srečanj, piknikov, porok in ostalih druženj. 

V borovem gozdičku imamo postavljene zunanje masivne lesene mize in klopi. Pred samim domom imamo veliko teraso, kjer v lepem vremenu lahko tudi zaplešemo. Tik pred kočo imamo urejeno parkirišče, ki sprejme preko 100 vozil. Tu je tudi izhodišče za razne planinske pohode predvsem na Sveti Pavel, Kucelj in Čaven . 

Od avtocestnega priključka Selo je oddaljen cca 1 km. Dostopen je tudi iz smeri Ajdovščine in Nove Gorice po stari cesti. Skozi vas Gojače nas cesta pripelje na Gojaško gmajno na parkirišče pred domom. 

Lovski dom oddajamo v uporabo raznim skupinam, ki si želijo prijetnega druženja v naravi.  

Oskrbnik lovskega doma je naš član Marjan Vidmar. Pokličete ga lahko na GSM 031 314 439 .Od njega boste pridobili vse potrebne podatke za katere se boste zanimali.