Lovska družina Čaven ima nad vasjo Gojače svoj lovski dom. Uporabljamo ga za društvene dejavnosti in ostale nacine za katere je zgrajen. Za naše člane imamo v spodnjih prostorih manjši pogostitveni prostor. 

V zgornjih prostorih imamo velik socialni prostor z 80 sedeži, kino in moderne sanitarije. Na vso gostinsko opremo, potrebno je za večje skupine. Primeren je za organizacijo raznih srečanj, piknikov, porok in ostalih druženj. 

V borovem gozdičku smo postavili masivne lesene klopi. Pred samim domom imamo veliko teraso, kjer v lepem vreme lahko tudi zaplešemo. Tik pred kočo imamo urejeno parkirišče, ki sprejme preko 100 vozil. Tu je tudi izhodišče za razna planinska pohoda predvsem na Sveti Pavel, Kucelj in Čaven . 

Od avtocestnega priključka Selo je oddaljen cca 1 km. Dostopen je tudi iz smeri Ajdovščine v Nove Gorice po stari cesti. Skozi vas Gojače nas cesta na Gojaško gmajno na parkirišče pred domom. 

Lovski dom oddajamo v uporabo raznih skupinam, ki si želijo prijetnega druženja v naravi.  

Oskrbnik lovskega doma je naš član Rebek Jožko. Pokličete ga lahko na GSM 041 769 105. Od ga boste pridobili vse potrebne podatke za katere boste zanimali.